Werkwijze:

Doordat wij samen werken en elkaars kunnen en werken, na al die jaren, inmiddels heel goed kennen vullen we elkaar goed aan.
Wat de een even niet ‘ziet’, ziet de ander wel, maar hoe leuk is het ook om bepaalde momenten van twee kanten te kunnen vastleggen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ‘Getting ready’ foto’s. De foto’s die gemaakt worden tijdens het aankleden en het opmaken.
Erik start, in dit geval, zijn dag bij de bruidegom en Rianne bij de bruid.
Wanneer jullie, na afloop, al deze foto’s (natuurlijk volledig op de juiste tijd volgorde) van ons ontvangen, kun je precies zien wat de bruidegom deed op het moment dat de bruid haar jurk aan trok, etc.
En hoe leuk is het bijvoorbeeld om te zien hoe jullie kindjes werden aangekleed in jouw absentie of hoe er nog een momentje tussen moeder en zoon was terwijl jij, als bruid, je bij je ouders thuis aan het klaarmaken was.
Ga zo maar door.

Ook het moment dat jullie elkaar, in jullie trouwkleding, voor het eerst zien is zo’n moment die een fotograaf alleen nooit van twee kanten tegelijk kan vastleggen.
Omdat wij met z’n tweeën zijn, proberen we dit wel altijd te realiseren. Hoe keek de bruidegom toen zijn bruid de trap af kwam of hoe reageerde de bruid toen ze haar toekomstige man daar voor het eerst zag terwijl op haar stond te wachten?
Allemaal kleine, korte momenten die juist zo waardevol zijn om van twee kanten te bekijken.

Een veilig gevoel

Naast het feit dat het werken met twee fotografen veel prettiger (en gezelliger) is, heeft het natuurlijk ook een ‘veilig’ aspect. Want ondanks dat het nog nooit gebeurd is (We kloppen het af..!) werken we natuurlijk met apparatuur. Apparatuur die een eigen leven kan gaan leidden en waarmee dus ook iets mis kan gaan.

Mocht dit gebeuren tijdens jullie bruiloft en jullie hebben slechts 1 fotograaf, dan ontstaat er wel een probleem.
Zelfs wanneer hij/zij een back-up camera bij zich heeft, kan net dat ene belangrijke moment daardoor gemist worden.Iets waar je niet aan moet denken tijdens je mooiste dag!
Door het inhuren van twee fotografen is een situatie als deze veel meer in gedekt. Omdat wij, beiden, op het hetzelfde moment paraat staan, is er altijd wel 1 van ons die HET moment te pakken heeft. Een geruststellende gedachte dus.

Mochten jullie, na het lezen van dit alles en het zien van onze foto’s, interesse hebben, mail ons dan gerust op: info@erfotografie.nl of neem contact op via het contactformulier op deze site.

We maken dan graag een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Een gesprek waarbij ons uitgebreide portfolio kunnen laten zien, we jullie wensen en onze opties kunnen bespreken en, het allerbelangrijkste, waarop we kennis kunnen maken.
Wij zullen straks, wanneer jullie voor E&R Fotografie kiezen, de hele dag om jullie heen lopen en, heel even, binnen komen in jullie privé situatie. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat er een wederzijdse klik is en vinden daarom een persoonlijke kennismaking heel belangrijk.

 

Hopelijk.. Tot ziens!

Groetjes, Erik en Rianne