Tarieven:

Klik hier voor onze tarieven. Deze zal geopend worden in een nieuw venster.

Albums:

Al onze albums worden gemaakt door het bedrijf Konpoli. Na vele geprobeerd te hebben is onze keus met vlag en wimpel op dit bedrijf gevallen.
Zij maken werkelijk PRACHTIGE albums van uitstekende kwaliteit.
De albums worden digitaal geprint en de kleuren zijn gegarandeerd zoals wij ze ook op onze (gekallibreerde) schermen zien en zoals ze dus horen te zijn.
Vooral dit laatste is bij een “B-keus – aanbieder” vaak helemaal niet in orde.

De layflat albums lopen uitstekend over waardoor en er dus zonder problemen, foto’s over 2 pagina verspreid kunnen worden zonder dat de naad in het midden lelijk wordt of de foto daar onderbroken wordt.
Zij zijn gevestigd in Griekenland en de albums zullen dan ook daar gemaakt worden.
Echter, hebben zij ook een tussenbedrijf hier in Nederland via waar onze communicatie gaat.

Alle info over welke abums er zijn, welke mogelijkheden, kleuren, vormen etc is dan ook te vinden op: www.konpoli.nl
Wij hebben zelf verschillende stalen voor de kaften zodat jullie deze in het echt kunnen zien en voelen.

Schermafbeelding 2018-07-25 om 12.13.06

Wij willen graag een album bijboeken? Hoe nu verder?

Onze werkwijze hierin is misschien iets anders dan bij andere trouwfotografen.
Waar andere fotografen er voor kiezen om het album direct zelf te maken en af te leveren bij het afleveren van de foto’s, vinden wij het belangrijk dat het bruidspaar ZELF de keuze maakt welke foto’s er wel en niet in het album komen.
Wat wij misschien een mindere foto vinden kan voor jullie heel waardevol zijn en wat wij misschien, vanuit fotografisch oogpunt, heel mooi vinden, doet jullie niet veel.
Daarom worden de albums altijd pas NA aflevering van de foto’s besteld.
Op deze manier hoeven jullie dit ook niet vooraf te beslissen en hebben jullie, na de bruiloft, nog alle tijd om hierover na te denken.

Besluiten jullie wel een album te bestellen dan kunnen jullie deze eerst bekijken op de site van konpoli.nl. Vervolgens geven jullie ons door welk album jullie zouden willen, hoeveel pagina’s en met welke kaft, e.d.
Wij vragen dan de prijs hiervan op bij Konpoli en sturen jullie vervolgens een prijsopgave van het totaalbedrag. Dit is dan dus het totaal van: Het album, de eventuele extra’s, de verzendkosten vanuit Griekenland en natuurlijk de kosten voor het maken van het album door ons.

Als jullie hiermee akkoord zijn geven wij aan hoeveel foto’s er ongeveer in het gekozen album passen. Deze nummers geven jullie aan ons door en vervolgens gaan wij het album ontwerpen.
Dit gaat allemaal digitaal en hiervan worden jullie stap voor stap op de hoogte gebracht.
Hebben wij een pagina af dan krijgen jullie hiervan een mail. Zijn jullie akkoord dan accorderen jullie hem digitaal. Moet er nog iets anders? Een foto groter of juist kleiner? In een andere hoek en helemaal eruit? Alles kan digitaal doorgegeven worden op de pagina zelf.
Vervolgens passen wij alles weer aan en pas als iedereen tevreden is gaat de order naar Konpoli en ontvangen jullie van ons een factuur.

De levertijd voor het album is dan ongeveer 4 weken, maar is soms al veel sneller. Ook hiervan houden we jullie op de hoogte.
Wanneer het album bij ons binnen is, controleren wij deze en maken we een afspraak voor de aflevering.

Schermafbeelding 2018-07-25 om 12.17.49

Foto: www.monetmine.nl

Trouwfotografie Trouwfotografie Den Haag Trouwfotografie Delft Trouwfotografie Pijnacker Trouwfotografie Leiden Trouwfotografie Zuid-Holland Trouwfotografie strand Trouwfotografie duo
Twee trouwfotografen Bruidsfotografie Trouwfoto’s Stadhuis Delft Stadhuis Den Haag Stadhuis Pijnacker Stadhuis Leiden Stadhuis Dordrecht Stadhuizen Zuid-Holland Trouwlocaties Zuid-Holland Bruidsfotografen Bruidsfotografie duo